Lunch

publicerat i

Sitter på en bänk med en kopp kaffe och tar lite luft efter lunchen. Mycket folk och en mystisk mr. med wow-effekt. Ätit våra goda burgare. Hemmagjorda såklart! Mitt jobbs mat är så himmelsk! Det kanske är just därför vi har fullbokat varje dag på luncherna. Underbart!<3//Em

Lobotomera mitt hjärta?

publicerat i Funderingar;
Jag jobbar hårt på att glömma honom och de fem år som gått. Hur det går? Vette fasen. Inte är det så lätt som jag ville få det till från början. Jag är helt enkelt bara less. Jag orkar inte dejta, så alla som försöker kan ju bara lägga ner. Jag är så trött på att nöta känslor dag ut och dag in, men trots allt så är jag född känslomänniska. Ibland är det en bra egenskap, men just nu känns det bara som pest och pina. Kanske var det en stor sak att göra som jag har gjort. Ta bort hans familj osv från fb. Men jag orkar helt seriöst inte påminnas varje dag. Jag måste ta några steg tillbaka och börja skapa något nytt. Att trampa i tidigare spår och relationer har ju hittills inte hjälpt mig det minsta, så det är bara att backa bandet och börja om.


Sitter och kollar efter fler utbildningar och kurser som jag skulle kunna tänka mig att gå till VT2013. Men vi får se hur det går med det. Känns som att jag måste försöka tänka någorlunda klokt, så att jag inte kastar mig över första bästa onödiga kurs. Så var det ju det där jobbet som jag sökt… den 12:e är sista ansökningsdagen. Sen antar jag att vi får veta huruvida jag får komma på intervju eller inte. Framtiden känns inte riktigt greppbar. Vad är det jag letar efter egentligen? Och när kommer jag att vara färdig med honom?

Attraktion i all ära. Men om det bara är det han ser hos mig, då känns all kontakt rätt överflödig.
Kan inte komma på att jag bad om att nedgraderas till objekt. Mvh//Em

Ordning och reda

publicerat i Inredning;
Har städat mitt rum, och sen tagit en lång prommis med hundarna i gammelstadsviken. Skönt! Endorfinkickad rakt i hjärtat. Jag tog ett vettigt men jobbigt beslut denna vecka.

Jag känner att jag står på stand-by. Jag är levande, men jag lever inte. Jag måste uppfylla mina drömmar. Och alla de drömmar jag har finns ej i Luleå. Jag gillar pulsen i Göteborg. Hur levande man känner sig, och alla möjligheter som finns där. Jag trivs bättre med mig i Göteborg än här. Min hemstad kommer ju alltid att vara just det; en hemstad, men inte så mycket mer än så. Att Iza, min småkusin drog iväg till USA för ett år fick mig att inse att allt är möjligt om man bara vet vad man vill.

Så hurrni, nu är det dags igen. Leta lägenhet, fixa med studier och ge sig av. Jag vet att jag kan klara det här. Och självklart följer mina minions med. Mina föräldrar hade väl någon slags förhoppning om att få ta över vovvarna, men icket. Dom är min familj<3
Nu är det dags att ta en sista prom med de små liven innan jag ska bege mig mot jobbet. Kram på er //Em

Dop

publicerat i

Idag döps min fina Ella<3 Fasters going! Jag blir även hennes Gudmor.

Att göra ett val.

publicerat i Inredning;
Självinsikter är något som kan komma dimpande ner som snö en solig sommar dag. En insikt som skakar dig hela vägen in till märgen. Något som får dig att se saker med nya ögon. En sådan insikt fick jag idag. Jag kan inte gå in på den närmre, men jag är glad att den kom och jag är glad att kunna ta till mig av den. Nu ska jag vända mitt liv till något positivt. Gnället på det ena och det andra får läggas åt sidan och fokuset ska ligga på utveckling. Jag vet att ständigt tjötar om utveckling till höger och vänster. Men en vilja att utvecklas och vilja ta sig framåt i livet är livsviktigt. Gör saker som gör dig lycklig, åk till ställen du drömt om, ta upp en ny eller gammal hobby. Lev bara!
Jag har varit i ett vakuum till och från. I en slags koma underordnad offerkoftan. Men med min nya hårfärg, och min nya hållning (mest tackvare ett par snygga dojjor från din sko, 199:- ) och en ny självinsikt så reser jag mig från min grop och sopar igen alla spår på att jag legat där. Nuet är din resa till framtiden. Välj lycka framför sorg, kärlek framför hat och framförallt var självisk och välj dig själv framför andra. Ta hand om er i höstmörkret, och kom ihåg: Det går alltid att tända en lampa. //Em