Skrållan och Tjorven

publicerat i Hundar;
Nu är vi på väg ut i kylan. Dags för en lite ordentligare promenad så här på min lediga dag. Kan säga att dessa små kraftpaket av ren lycka och energi är det bästa som finns. Visst finns det dagar jag undrar hur jag ska få det att gå ihop med träning av två små pinnar, för det är inte alls den lättaste rasen som finns, men definitivt den mest personliga och påhittiga rasen (enligt mig). Men de vägs upp av att dom är så underbara, arbetsvilliga och lojala. För en pinne kommer alltid familjen först. Och när Tjorven smyger upp från fotändan av sängen för att kura ihop sig vid min bröstkorg, där någonstans definierar det allt dessa små hundar står för. 100% kärlekKram// Em

Issues

publicerat i Funderingar;
"Vi är mänskliga så vi får göra fel
Plötsligt hände allt och det blev så som det blev
Och du är mitt vackraste nederlag
och jag är stolt över det."

Vårdcentralen

publicerat i Funderingar;
Hejhopp. Ska iväg till vårdcentralen för diverse nyttigheter. Bättre sent än aldrig och idag har jag ledig dag så varför inte?

I och med uteblivet svar från Nick Miller så vet jag inte så mkt hur det ligger till där. Får ta tag i saken med egna händer. Nu håller vi tummarna att allt är som det ska.

Kryptism när det är som bäst;) Adjöken// Em

Gott

publicerat i

Äta glass m strössel och marräng. Lätt värt att unna sig vid lättare oro!

Första dagen efter lovet

publicerat i Funderingar;
Nämen halloj! Nu ska jag iväg och jobba första dagen efter lovet. Det ska bli så skönt att få gotta sig i lite jobb och trevligt folk:)

Hundarna har precis åkt till min mamma över dagen, och jag ska hämta dom senare. Träningen är igång igen och jag tror att jag mår bra igen^^

//Em

Från bitter till någonting annat

publicerat i Funderingar;
Jag har verkligen fått kämpa under år 2012. Det hände ju som sagt en hel del omvälvande händelser som fått mig att ifrågasätta det mesta, men en sak är säker. Jag kommer att komma ur det här som en helt ny människa. Förhoppningsvis starkare, förhoppningsvis klokare.

Fast som det ser ut just nu så är det ganska kaotiskt med det manliga könet. Kanske borde jag helt enkelt inte dejta, inte umgås eller ens ha den minsta kontakt med tvivelaktiga killar. Och kanske är det just det som är problemet. Jag umgås med killar, fast jag borde dejta och umgås med vuxna män. Inte osäkra killar som har problem med att gå vidare i livet.

Jag har tack vare min bror fått en lägenhet inne i centrala LÅ. Känns fantastiskt bra, och jag jobbar stenhårt på att inreda den. Jag har tagit hit mina små monster och dom verkar trivas hur bra som helst. Jag är ganska ofta en stolt matte, och jag ser redan framsteg från det att vi flyttat från mina föräldrar. Dom är världens bästa mamma och pappa, men vi har lite olika syn på hunduppfostran. 

Under jullovet har jag hunnit sakna mitt jobb, satt mig själv i skiten med en killkompis som jag faktiskt tyckt om att umgås med, och ta många och långa promenader med mina fantastiska hundar. 

Nu ska jag fortsätta att fokusera på mig själv. Försöka komma på vad jag brinner för, och tillsist hoppas jag att jag kommer att hitta kärlek detta år. För jag erkänner det här och nu: Jag är en hopplösromantiker. // Em